Cheprion BV – Expanding Human Possibilities
 

Expertise

 

‘Ieder succes dat ooit door mensen bereikt is, is begonnen in het menselijk brein'

 

Geavanceerde kennis van het menselijk brein; uitgebreide kennis van gedragspatronen en performance; gecombineerd met praktische deskundigheid in organisatiestructuren, interactie en communicatie.
Dit is de unieke expertise die door Cheprion BV wordt toegepast om voor onze klanten een pad naar succes te banen.

 

Hoe komt informatie binnen in het menselijk brein, en hoe kun je precies die gewenste reacties oproepen? Hoe kan menselijk gedrag zo goed worden voorspeld om een succesvolle (bedrijfs)strategie uit te zetten? Wat zijn de meest geavanceerde technieken om prestaties te verbeteren, of mensen over obstakels heen te helpen? Wat zijn de effectiefste manieren om mensen op te leiden? Wat kan een organisatie doen om mensen het best tot hun recht te laten komen, of juist om probleemgedrag in banen te leiden?

 

Cheprion BV gebruikt haar deskundigheid om deze vragen te beantwoorden, en programma's op maat te ontwerpen voor organisaties en individuele cliënten. De dienstverlening die wij beschikbaar stellen omvat onder meer:

 

Organisatie-advies, vanuit de nieuw ontwikkelde terreinen van de neuromarketing, neuro-strategie en neuro-management

Individuele begeleiding en geavanceerde (ontwikkel)trajecten

Het verzorgen van lezingen en trainingen over uiteenlopende mensgerelateerde onderwerpen

Het ontwikkelen van oplossingen op maat om de gewenste doelen te bereiken

 

‘Het menselijk brein heeft 100 miljard neuronen, en ieder daarvan is weer verbonden met 10.000 andere neuronen. Boven op jouw schouders bevindt zich het meest complexe voorwerp uit het hele bekende heelal.'
Michio Kaku, theoretisch natuurkundige

 

De kennis over het menselijk brein, en daarmee over de bron van menselijke prestaties en gedrag, is over het laatste decennium enorm toegenomen. Dit geeft de aanzet tot compleet nieuwe vakgebieden en inzichten, die momenteel snel terrein aan het winnen zijn.
Bent u benieuwd naar wat voor inzichten dit zijn of wat die voor u of uw organisatie kunnen betekenen? Ga dan naar de pagina van onze seminars over dit onderwerp, zoals onze presentatie: ‘Het succesvolle brein'.

 
Of klik hier om contact met ons op te nemen voor meer informatie over de mogelijkheden.