Programma design

 

Waar mensen samenwerken zijn altijd twee factoren bepalend voor succes: de persoonlijke capaciteiten van die mensen, en de effectiviteit waarmee ze ingezet worden.
Cheprion BV brengt deze capaciteiten een stap verder. Dankzij geavanceerde programma's die mensen in staat stellen om hun mogelijkheden te vergroten en hun grenzen te verleggen.

 

Voor onze klanten combineren wij gespecialiseerde kennis van de neuro- en gedagswetenschappen met uitgebreide organisatorische expertise. Dit stelt ons onder meer in staat om hoogst effectieve ontwikkelprogramma's te ontwerpen, zowel voor individuen als organisatiebreed.
Bij het samenstellen van onze programma's gebruiken wij de nieuwste kennis over het menselijk brein en geavanceerde technieken. Waardoor zowel sneller resultaat wordt bereikt als volkomen nieuwe mogelijkheden worden geopend.

Naast de populaire programma's die wij voor meerdere organisaties verzorgen (werp een blik op onze ervaring), ontwerpen wij ook programma's op maat. Nauwkeurig afgestemd om precies die resultaten te behalen die voor een individu of organisatie van belang zijn. Voorbeelden hiervan reiken van de speciale stressbestendigheidsprogramma's die wij voor luchtverkeersleiders hebben ontworpen, tot aan de reactiepatronen die we hebben ontworpen voor regionale ambtenaren die te maken krijgen met probleemgedrag.
Een situatie-analyse kan desgewenst de eerste stap zijn om vast te stellen aan wat voor soort vaardigheden of gedrag er behoefte is, om een doel te bereiken of een probleem op te lossen.

 

Een exclusief feature zijn onze In-company Development Chambers©, die high-potentials binnen een organisatie in staat stellen om hun vaardigheden snel en effectief te vergroten.

 

Wilt u meer weten over de know-how die wij gebruiken bij het ontwerpen van onze programma's? Bezoek dan de pagina met onze presentaties.
Of neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden