Lezingen en opleiding

 

Al sinds meer dan een decennium verzorgt Cheprion BV hoogkwalitatieve lezingen, presentaties, trainingen en opleidingsprogramma's over mensgerelateerde onderwerpen.
Van onze klassieke trainingen over psychische ziekten tot aan onze nieuwste programma's voor het ontwikkelen van skillsets zijn dit allemaal opleidingen waarin een hoog niveau van kennis op een speelse en toegankelijke manier wordt overgedragen en toegepast.
Onze trainingen hebben de reputatie het meest praktisch en praktijkgericht te zijn, en door de cursisten ervaren te worden als een klein event waarin het ene eye-open moment het andere opvolgt.

 

Ons assortiment omvat onder meer:

 
* Nieuw en exclusief * het seminar: NeXt Level HPM

Een exclusieve rondleiding door het volledige nieuwe scala aan mogelijkheden dat beschikbaar komt door de nieuwste kennis uit de neurowetenschappen. Maak kennis met geheel nieuwe niveaus in Human Performance Management, Marketing en Strategie. (lees verder)

 
Trainingen in invloed, manipulatie en contratechnieken
Hoe werkt invloed echt? Wat voor ‘triggers' brengen gedrag bij mensen teweeg, en wat zijn de tegenzetten om je tegen dit soort technieken te... (lees verder)
 
Inzicht in psychische ziekten en handicaps

Oorspronkelijk ontwikkeld om de bedrijven van de Sociale Werkvoorziening door heel Nederland meer inzicht te geven in hoe ze het beste om kunnen gaan met... (lees verder)

 
Het effectief hanteren van agressie

De training in het hanteren van agressie die op verzoek door ons voor klantorganisaties is samengesteld, combineert twee unieke componenten van know-how binnen... (lees verder)

 
Supervisie en ontwikkelprogramma's

Personeel dat de kwaliteiten heeft om veel voorkomende problemen effectief op te lossen; het upgraden van procedures om ze beter... (lees verder)

 
Klik hier om contact op te nemen voor meer informatie,
of klik op een van de onderstaande tabbladen voor de mogelijkheden die wij u kunnen bieden: