Het effectief hanteren van agressie

 

De training in het hanteren van agressie die op verzoek door ons voor klantorganisaties is samengesteld, combineert twee unieke componenten van know-how binnen Cheprion BV.
Onze kennis op het gebied van invloedstechnieken wordt in deze training doelgericht toegepast om de cursisten te leren in een zo vroeg mogelijk stadium de ‘lont' uit een situatie te trekken en deze onder controle te brengen. Om zo agressieve incidenten voor te zijn, en te voorkomen.
De andere component van onze expertise die in deze training wordt toegepast is de neurotraining. Deze stelt de trainees in staat om beheersing te ontwikkelen over hun eigen onbewuste stressreacties, waardoor zij hun hoofd in een acute crisissituatie helderder kunnen houden en effectiever kunnen handelen.
De combinatie van deze twee technieken biedt de optimale mogelijkheid om potentieel explosieve situaties onder controle te brengen en te houden.

 

In overleg kan de vorm en inhoud van deze presentatie op maat worden afgestemd op de branche en de praktijkomstandigheden van de cursisten.
Klik hier om contact op te nemen voor meer informatie.